#loppistajm

 

SÄLJ PÅ LOPPIS, DU MED!

DET ÄR ENKELT, ROLIGT OCH BRA FÖR MILJÖN!

 

 

SÄLJA - SÅ HÄR FUNKAR DET

FÖRST OCH FRÄMST: FÖRKÖP DIN SÄLJPLATS! I år är antalet säljplatser begränsat (av coronaskäl) och tills vidare har loppisen bara förköpta säljplatser. I och med köpet av säljplats godkänner du villkoren för loppisen - läs dem HÄR!

Sedan är det bara att rensa hemma och stuva bilen full. På Bakluckeloppisen på Roslagsstoppet står du vid din bil och säljer, med dina prylar framför bakluckan. Bord, klädställning och stol finns att hyra, men du kan även ta med detta själv. En vanlig säjlplats kostar 200 kr och det är luftigt mellan säljplatserna.

Köp av loppisplats är bindande. Det går inte att byta datum eller att boka av plats. Loppisen har öppet i alla väder.

Har du aldrig sålt på loppis tidigare och vill ha lite proffstips, klicka HÄR!

BOKNINGEN ÖPPNAR SENARE I VÅR!

 

PRAKTISK INFORMATION

OBS! LÄS OCKSÅ VILLKOREN HÄR!

ÖPPETTIDER 2021: Klicka HÄR!

PRIS: En vanlig plats kostar 200 kr, för dig som har en vanlig personbil. Du som har minibuss, skåpbil, släpkärra, pickup, "amerikanare" e dyl klassas på loppisen som större fordon och behöver köpa en stor plats för 300 kr. Den kan också passa dig som har väldigt mycket prylar.

FÖRKÖP PLATS! Tills vidare har loppisen bara förköpta säljplatser. Du kan alltså inte åka till loppisen och köpa platsen där. Du köper din säljplats på följande länk: klicka HÄR! Köp av loppisplats är bindande. Det går inte att byta datum eller att boka av plats. Loppisen har öppet i alla väder.
Eventuella restplatser säljs på plats - priset är dock då 250 kr för vanlig plats, 350 kr för stor plats.

VAD FÅR MAN SÄLJA?: Du får sälja nästan allting som är lagligt, förutom mat och dryck för direktförtäring. Klicka HÄR för detaljerad information.

BORD, KLÄDSTÄLLNING, STOL: Vi har både bord, klädställningar och stolar till uthyrning. Supersmidigt för dig som inte har eget eller inte ryms med detta i bilen! Du hyr detta via bokningssidan för loppisen HÄR!

UTAN BIL: Det går fint att sälja på loppisen utan bil. Får du skjuts? Hör med våra medarbetare hur du gör detta enklast. Åker du kommunalt är närmaste busstation Söderhalls trafikplats.

HITTA IN PÅ LOPPISEN: När du kommer till loppisen: Följ skyltar för "Säljare" och håll utkik efter våra medarbetare, Team Loppis, i gula reflexvästar.

EXTRABILAR: Av säkerhetsskäl får bara en bil per säljplats åka in på loppisområdet. Har du en extrabil med dig - kör in på besöksparkering (egen infart) och lasta ur från avstigningszonen precis vid loppisen.

KOMPISPLATSER: Det är kul att sälja tillsammans! Om ni är flera bilar som vill ha platser bredvid varandra: Se gärna till att hamna efter varandra i kön in på loppisen. Meddela också vårt Team Loppis att ni hör ihop, så hjälper vi er!

PLATSHÄNVISNING: Vi hänvisar er in på säljplatser vartefter ni anländer till loppisen. Av logistikmässiga skäl kan du inte "paxa" eller vänta in någon särskild plats. Vi hjälper till att lotsa dig ut, om du vill åka tidigare.

DAGENS SLUT: När loppisen stänger är det dags att packa ihop och åka hem. Loppissäljare ska lämna loppisområdet senast kl. 16.30.

STÄDA OCH TA HEM DINA SOPOR: Efter loppisdagen städar du din försäljningsplats och tar med dig skärp och dina osålda prylar, tomkartong etc från loppisen. Det är INTE tillåtet att lämna kvar något på området, inte heller lådor med "bortskänkes / gratisprylar". För kvarlämnade prylar/sopor debiterar vi en sophanteringsavgift om 500 kr.

CORONASÄKERHET: Ni säljare ansvarar för att det inte uppstår trängsel vid er plats. Tips: En presenning eller stor filt att lägga över sina prylar är bra för att tillfälligt stänga sin försäljning.

MAT OCH DRYCK: Inne på loppisområdet finns enklare fika att köpa. Slå dig gärna ner i solstolarna på loppisbeachen eller i gröngräset.

TOALETTER: Toaletter finns inne på Roslagsstoppet.

VÄDER: Det finns inget dåligt loppisväder på Roslagsstoppet... Vi har alltid öppet! Om väderleksrapporten gissar på något regnstänk fungerar en enkel pressening, plastsäcker, partytält etc finfint tills solen tittar fram igen.

PRESENTKORT / FRIBILJETT: Dessa gäller för obokade loppisar. Men om du vill nyttja den för en förbokad plats på denna loppis gör du så här: Köp en plats via den vanliga bokningssidan. Ta med presentkortet till loppisen och få tillbaka platsavgiften på plats. Ett presentkort gäller för en vanlig plats.

 

LYCKA TILL OCH KRÄNG SÅ DET RYKER!

SMARTA TIPS FÖR LOPPISSÄLJARE - KLICKA HÄR!

 

link link link link link link link link link link